Ministerul Educației și Cercetării

Guvernul Republicii Moldova
A A A
Studioul Muzical-coral „Lia-Ciocârlia” a împlinit 50 de ani de activitate
25/05/2023 - 16:57

Studioul Muzical-coral „Lia-Ciocârlia”  din cadrul  Centrului Republican pentru Copii și Tineret ARTICO a împlinit cinci decenii de activitate. Aniversarea a fost sărbătorită în cadrul unui  concert festiv. 

 

Prezent la eveniment, Anatolie Topală, ministru al Educației și Cercetării,  a felicitat conducătorii studioului, înmânând diplome de onoare foștilor  și actualilor conducători artistici, dirijori, maeștri de concert.

 

„Împreună, vom continua să sprijinim inițiativele și proiectele care promovează educația artistică și culturală în Republica Moldova, oferind astfel copiilor noștri o perspectivă mai bogată și mai frumoasă asupra lumii în care trăim”, a spus Anatolie Topală.

 

Corul de copii de diferite vârste, corul absolvenților, corul părinților au cântat și au încântat publicul cu cele peste 40 de piese din repertoriul vast interpretat de către membrii colectivului în decursul a jumătate de secol și au entuziasmat publicul cu abilitățile interpretative dobândite de-a lungul timpului.

 

Ministerul Educației și Cercetării adresează felicitări Studioului Muzical-Coral „Lia Ciocârlia” și încurajează colectivul să continue să cultive talentul și pasiunea pentru muzică în rândul tinerilor. 

 

petitii